Itseohjautuvuus ja ketterät toimintatavat
Itseohjautuvuus strategian tukipilarina
Mahdollistaako organisaatiorakenteenne itseohjautuvan toiminnan? Tukevatko strategiset valinnat itseohjautuvaa toimintamallia? Monet sanovat kyllä, vaikka todellisuus on toinen. Kuinka me olemme lähestyneet itseohjautuvuutta asiakkaidemme kanssa? Lähtökohtaisesti kypsyystason tunnistamisen ja tavoitetason määrittelyn kautta. Huomioiden organisaatio-, tiimi- ja yksilötaso. Itseohjautuvuuden merkitys korostuu yhä entisestään, kun suuri osa työskentelee etänä. Katsotaanko seuraavat askeleet kuntoon teidänkin osaltanne?
Testaa, kuinka itseohjautuvia olette! Jos vastaus yllättää, ole yhteydessä, niin pohditaan yhdessä etenemistä!
Itseohjautuvan organisaation rakentaminen
Itseohjautuvaan kulttuuriin siirtyminen vaatii arjen monipuolista tarkastelua.
Yhteyshenkilöt
Tiina Luoto-Mäenpää
Yritysvalmentaja
050 546 7575
tiina.luoto-maenpaa
@balentor.fi
Suvi Tuominiemi
Yritysvalmentaja
050 361 6016
suvi.tuominiemi
@balentor.fi
Balentorin kuuluisa kolmio. Miksi se on yksinkertaisuudessaan oikeaan suuntaan ohjaava? Näemme liiketoiminnan ja ihmisten kehittämisen jatkuvana hyrränä, jossa tulee huomioida suunta/strategia, ihmiset/tiimit ja rakenteet/toimintatavat. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehittämisen ja tilanteen aidon tarkastelun: missä pullonkaulat ilmenevät ja mikä sujuu erinomaisesti tällä hetkellä? Missä kohtaa toiminta katkeaa ja lopputulos ei ole haluttu?
Kehitystarve selvillä, mutta kumppani puuttuu?
Ketterät toimintatavat – Agile-iskujoukot
Ketterät menetelmät mahdollistavat sujuvamman, tehokkaamman ja strategian mukaisen arjen tekemisen. Strateginen ketteryys ei tapahdu itsestään, vaan se vaatii osakseen ketterien toimintatapojen käyttöönottoa. Strategian ketterä läpivienti ja kytkeminen arkeen on mahdollista. Tehdäänkö se yhdessä?
Itseohjautuvuuden referenssejä
Olemme toimineet yli 30 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.